Keramiskt lackskydd i Västerås

Buff n’ Shine — Keramiskt lackskydd i Västerås

Vi erbjuder stolt två högkvalitativa Keramiska lackskydd. Vårt fantastiska och populära Premium med 6 års garanti och för finsmakaren, det absolut senaste och vassaste Diamond med syntetisk diamant och 8 års garanti.

Keramiskt lackskydd diamond

Keramiskt lackskydd Diamond

Det absolut senaste och vassaste på marknaden. Diamond är ett tvåkomponents keramiskt lackskydd med hög kiselhalt och innehåller dessutom syntetisk diamant. Garanti 8 år, återbehandling efter 36 månader. Ytan blir otroligt blank, hydrofobisk, smutsavvisande och lättvättad, en bra investering för bilens andrahandsvärde. Vid beställning av lackskydd ingår alltid en invändig städning och rabatt på Glasbehandling, Keramisk fälgbehandling, Skinnbehandling samt Textilimpregnering.

Keramiskt lackskydd premium

Keramiskt lackskydd Premium

Ett tvåkomponents kiselbaserat keramiskt lackskydd med 6 års garanti och rekommenderad återbehandling efter 24 månader. Ger en mycket blank och lättvättad hydrofobisk yta, skyddar lacken i många år och är en bra investering för bilens andrahandsvärde. Vid beställning av lackskydd ingår alltid en invändig städning och rabatt på Glasbehandling, Keramisk Fälgbehandling, Skinnbehandling samt Textilimpregnering.

Vi hjälper dig med dina behov